Det er helg :)

Det er helg å ingen ting som skjer..

 

Vis man ikke er den som må drikke alkohol så er det ingen ting å finne på i helgene. Alt koster penger, så for de som har dårlig råd nå i januar er det ingen ting å finne på.. Jeg syntes nesten alle kommuner i Norge har snakket lenge om at de skal få til mer gratis ting men jeg kan ikke se noe til det her jeg bor i alle fall.. Jeg skulle ønske det kunne være mer å finne på for alle, uansett om du er 10 eller 50 år så skal det være noe å gjøre i helgene syntes jeg.

Hvorfor kan ikke kommunene skjerpe seg å faktisk gjøre det de sier å ikke ro seg unna med å stige prisen på ALT annet i verden, først så sier de at de skal synke prisen på mat, men nå ser vi jo hva som skjer.. Jo, de skal stige prisen på mat igjen ! Det er jo bare masse masse jug hele tia, hva er vitsen ?!?

 

Nei nå skal jeg ikke sitte her å bare klage å heller fortelle litt om mine planer for helgen :)

Jeg har ikke så mange planer, men det jeg vet jeg skal prøve å få til er å få vasket klær så jeg kan fylle opp i skap å kommoder med klær å ting. Det er så kjedelig men det må gjøres så jeg må finne på en måte jeg kan få det til å bli moro å gjøre for da går alt så mye bedre syntes da jeg.  Å kanskje jeg skal krølle håret mitt å håpe på at jeg kan ha krøller litt for jeg er så lei av å ha det samme håret dag etter dag, det er flatt å ikke noe futt i det vis noen skjønner.. Men jeg skal få gått meg en tur i skogen rett ved der jeg bor å lufte tankene mine sammen med min beste venn å bloggens beste venn jo kameraet mitt <3 Love it !   Nå skal jeg finne frem litt håndarbeid å slappe av i sofakroken i one piecen min, så god natt mine supre lesere <3 Å God helg

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Henriettesfoto

Henriettesfoto

25, Porsgrunn

Ja hvor skal jeg starte. Jeg heter Henriette og bor i Porsgrunn sammen med min forlovede. Startet med fotoblogg fordi jeg liker ta bilder. Og jeg deler bilder Og jeg deler litt fra min hverdag Og litt andre rare ting : D Se da vell : ) Noe dere lurer på så ta kontakt !

Kategorier

Arkiv

hits